четвъртък, 14 ноември 2013 г.

Слотове на тема храна

Може ли да има нещо общо между кулинарията и онлайн игрите? Разбира се, това са слотовете на тази тема, които са многобройни, разнообразни и приятни за окото. Ако сте запален кулинар и обичате хазарта, тези слотове са идеалното развлечение за вас.
Заглавията, на които можете да попаднете са наистина много на брой и сред тях има всякакви видове слотове – от класическите трибарабанни до най-новите 3D слотове, писък на технологията. Gobbler’s Gold, Scrooge, Mexican Mix, Ice Cream и Shake n Bake са само една много малка част от заглавията, сред които можете да избирате.
Pizza Price е заглавие, подходящо за любителите на пица. Един симпатичен готвач през цялото време ни помага да въртим барабаните и да печелим страхотни награди. Слотът си има всичко – пет барабана, уайлд и скатер символи, много бонуси, безплатни завъртания и коефициенти. Готвачът е уайлд символът, а при появата на три или повече скатер символа пица, получаваме 15 безплатни завъртания. Картинките и графиките също грабват окото, както и приятната музика, която върви на фон.
Имайте предвид, че ако тази игра ви допадне, мястото, на което ще я играете – playmillion.com казино онлайн, е едно от най-добрите, на които можете да попаднете. То ви гарантира разнообразие от игри, множество методи за депозиране и плащане и най-важното- сигурна и спокойна среда за игра.
Така че, любители на кулинарията, след върховете в кухнята, вече можете съвсем спокойно да покорявате и нови върхове, а именно в онлайн игрите. Там отново ще се чувствате като в свои води и както с храната – ако не прекалявате, всичко ще бъде наред.

Няма коментари:

Публикуване на коментар