вторник, 28 февруари 2012 г.

Най-новите рецепти в мрежата през февруари – ревю

Днес е последният ден на Февруари с последния сняг за месеца, както твърдят синоптиците. Ето че настана време за нашето месечно ревю на най-новите рецепти в мрежата. Да видим дали студеното и снежно време е отприщило вашите фантазии и кухнята.

Сайтът За жената представя цяла колекция от рецепти за пилешки бутчета, като всички рецепти са изпитани според авторите. Пилешките бутчета са приготвени по най-различни традиционни и нетрадиционни начини като: печени на фурна, панирани, с лимон, с мед, с кашкавал.

От Гответе с мен представят рецепти за работещи жени – бързи и лесни за изпълнение. От сайта препоръчват 5 рецепти за бърза вечеря като гюведжета с бекон и сирене, риба на тиган, омлет с пресен лук, пилешки гърди и спагети.

Кухнята на Мириам представя своята картофена запеканка с екстри от серията бързи семейни рецепти, както и мързелив тутманик от сух хляб. Всички рецепти са под мотото „Моите успешни и не чак толкова успешни опити”. Топ рецептата е рецепта за домашно масло.

Рецептите от моята кухня представя ястия от всички категории ( основни постни, основни месни, супи, десерти и т.н.). Най-новите и най-интересни от различните категории рецепти са:
и др.


Сайтът 1001 рецепти празнува своят първи рожден ден като след неговите топ рецепти можете да намерите: картофени кюфтета, торти, кексове, тиквеник, гюведжета, супи и т.н.


http://recepti.ogosta.com/ вече започна подготовката за Великденските празници, като подготвя за своите посетители колекция от рецепти с агнешко месо:

Пожелаваме успех на сайта и очакваме и рецепти за козунаци ...:)

Няма коментари:

Публикуване на коментар